top of page
DSC_8261.jpg

Wil jij je gelukkiger voelen 
en meer uit jouw leven halen?


zelfzekerheid
rust in je hoofd
positieve mindset

genieten van jouw leven 


 

Voor mama's op zoek naar de verbinding met zichzelf of met hun kind(eren). 

 

Eindelijk zijn wie jij bent

Ik geloof dat wanneer jij in zichzelf gelooft en durft te kiezen voor zichzelf, dit jouw leven verandert naar een gelukkig, stralend en bruisend leven. Met een positieve impact op jouw omgeving. 

In mijn 1-op-1-coachingprogramma leer ik jou hoe jij kan vertrouwen, kiezen en staan voor wie jij bent. Dit doen we samen door de manier van jouw 'denken, voelen en zijn' positief te verhogen. Wat resulteert in het hebben van meer energie, tijd en alle antwoorden op jouw 'hoe dan'vragen.

Een gelukkig leven afgestemd op wie jij bent en vol goesting. 

Wil jij dit ook voor jouw kind? Een kind vol zelfvertrouwen, die durft te staan voor wie hij/zij is. Dan kan ik je helpen met mijn 'verbindend opvoeden'-programma.  

Dit bied ik jou gratis aan

Beige Minimalist Business Card.png

Gratis e-book met tips hoe je omgaat met jouw kind dat een woedebui heeft. 

Nathalies opvoedingspodcast (1).png

In mijn podcast geef ik jou mijn tips hoe je voor jezelf kan zorgen tijdens het opvoedingsproces maar ook allerlei opvoedtips voor een verbindende band met je kind. 

Zo kan ik jou helpen

DSC_0195.jpg

Verbindend opvoeden

In mijn traject 'verbindend opvoeden' vertel ik jou al mijn tips hoe jij om kan gaan met al jouw opvoedingsvragen. Zeker wanneer jij een kind hebt dat regelmatig lastig gedrag vertoont. Ik vertel jou hoe jij de mama kan zijn die jij wilt zijn, zonder strenger worden maar ook zonder toegevingen. Wil jij niet langer twijfelen of je een goede mama bent? Weten welke tools echt werken? Wil jij jouw kind laten voelen hoe graag hij/zij gezien wordt? Een traject waar ik jou alle antwoorden geef op jouw opvoedingsvragen. 

DSC_9700.jpg

Empower your life

Wil jij jezelf gelukkig maken? Ben je jezelf kwijt geraakt in de rush van het leven? Zeg je regelmatig tegen jezelf: 'Zie je wel dat ik het niet goed doe'? Hoop jij stiekem dat wanneer jij voor jezelf gaat kiezen dit er niet alleen voor zorgt dat jij gelukkiger wordt maar dat jij liefde en energie afstraalt op jouw omgeving.

Durven staan voor wie jij bent zonder schuldgevoelens, zonder twijfel. Niet langer de grijze muis, maar een stralende en ontspannen vrouw. In mijn traject begeleid ik jou naar hoe jij het leven kan hebben zoals jij het wilt, een positieve manier van denken over jezelf, energie en tijd. 

Dit is wat anderen vertellen...

Gradient Paars Rood

Nathalie is een heel rustige, warme dame die je meteen op je gemak stelt. Hierdoor voelde ik zelf de kracht om helemaal open te zijn over mijn gedachten/gevoelens. Ik voelde mij veilig. Haar kennis en inzichten hebben mij echt geholpen, ik kan Nathalie alleen maar aanbevelen.

Gradient Paars Rood

Het was een aangename samenwerking met een vruchtbaar resultaat.

Gradient Paars Rood

Omdat je zo een lieve vrouw bent. Je luistert naar wat ik nodig heb en kan dit zo formuleren dat ik het ook begrijp. Bij jou kan ik mezelf zijn en kan ik een veilige omgeving vinden. Elke emotie is toegestaan bij jou en dat is zo fijn.

DSC_8183.jpg

Praktijk De gevoelensboom

Knokstraat 49

8792 Desselgem

O479 75 42 97

Nathalie@degevoelensboom.be

Neem contact op

Contact
bottom of page