top of page
DSC_5142.jpg

Hey, Ik ben Nathalie.

 

Mijn verhaal...

Wenend en schreeuwend kwam mijn achtjarige dochter naar me toe. 'Je kan het zelf niet, hoe moet ik het dan kunnen?' 

Dit was haar reactie toen ik haar vertelde dat ze voor zichzelf mag opkomen, niet zo onzeker moest zijn.

Dit was hét moment van mijn verandering. Jaren was ik mezelf aan het wegcijferen voor anderen maar ook voor mezelf. Ik was mezelf kwijt. Voelde me verdrietig en ongelukkig terwijl ik daar in mijn ogen geen reden toe had. Ik wou het anders maar wist niet hoe. 

Erger nog, ik zag bij mijn dochter hetzelfde gebeuren. Onzekerheid, faalangst, twijfelen aan zichzelf,... En dat terwijl ik zo hard probeerde om haar te doen geloven in wie ze was, waar ze voor mocht staan. Dat deed me echt verdriet aan. Ik wou niet hetzelfde leven voor haar als dat ik had. 

Dus ik besliste... Dat ik voor mezelf zou gaan kiezen, werken aan mijn persoonlijk groei. Altijd al ben ik verzot geweest op het analyseren van mezelf en persoonlijke groei (mijn vele opleidingen hieromtrent zijn hiervan getuige), maar ik zette het nooit om in een doen bij mezelf.

 

Heel gericht en stap per stap ben ik gaan staan voor wie ik ben. Vooral voor mezelf maar ook als voorbeeld en inspiratie voor mijn kind. Kinderen kijken namelijk naar hoe jij als ouder de dingen aanpakt en hoe je met gevoelens omgaat. 

Mezelf liever zien, kiezen voor wie ik ben, durven nee zeggen, loslaten, rust in mijn hoofd, energie,... Het zijn maar enkele resultaten die ik opnoem. Net doordat ik mezelf gelukkiger heb gemaakt, heeft dit een positieve impact op wie ik ben maar ook op mijn dochter, mijn gezin en mijn omgeving. 

Hoe het nu gaat? 

Ik leef mijn leven steeds meer op mijn voorwaarden. Voelen wat me energie geeft en wat energie vreet. Durven kiezen voor mezelf. 'Oude' wonden loslaten zodat ik me ontspannen kan voelen. Er is rust in mijn hoofd waardoor ik niet steeds aan het piekeren ben. Ik durf me te laten zien en horen aan anderen zonder me af te vragen wat de ander denkt. Geen schuldgevoelens meer als ik iets afwijs. Steeds meer sta ik voor wie ik ben. 

Met als bonus een hele fijne band met mijn kind. Als ik energie heb en gelukkig ben, dan straal ik dit af op anderen. Dus ook op haar. Het resulteert in een andere manier van opvoeden (verbindend opvoeden) zodat ook zij zich steeds zelfzekerder voelt, voor zichzelf opkomt, weet hoe ze haar emoties kan reguleren en zich veilig voelt om me alles te komen vertellen. 

En als ik heel eerlijk ben... (wat trouwens één van mijn kernwaarden is). Dan loopt het niet altijd zo rooskleurig. Af en toe zijn er moeilijke momenten en kom ik voor uitdagingen te staan. Alleen begrijp ik steeds beter wat er gebeurt en hoe ik met zo'n situaties kan omgaan. 

DSC_5318.jpg
DSC_0252.jpg

Wat je over mij moet weten:
 

Door mijn energie en impact op jou, versnel ik jouw persoonlijke groei. Ik sta er op dat jij bij mij kan thuiskomen in een rustige omgeving waar jij gewoon mag zijn wie jij bent. Elke schaamte, onzekerheid, twijfel, kwetsbaarheid is welkom. 

Samen gaan we op stap zodat jij helderheid krijgt in wat jij voelt en nodig hebt. Zo overwin jij jouw blokkades en zet jij jouw stappen om steeds meer jezelf te zijn. 

Want... jij verdient dit echt!

bottom of page